Αλευροκολόκυθο

Ονομασία
Αλευροκολόκυθο
Υλικά
Αλεύρι, νερό, αλάτι, πιπέρι,
2-3 πλώχερα τριμμένο και στραγγισμένο κολοκύθι,
2 αυγά, λίγο γάλα,
τυρί φέτα
Οδηγίες εκτέλεσης
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε χυλό (όπως και στην αλευρόπιτα) και ρίχνουμε στο βουτυρωμένο ταψί, σε λεπτή στρώση. Πασπαλίζουμε με κομματάκια φρέσκο βούτυρο στην επιφάνεια και ψήνουμε στους 200°C μέχρι να ροδίσει.
Πληροφορητής
Ελένη Δούβλη, Τούλα Ποάλα
Σχόλια
Ουσιαστικά πρόκειται για τη γνωστή αλευρόπιτα, εμπλουτισμένη με τριμμένη κολοκύθα.
Εικόνα
dscn5648