Μακαρόνια με μανιτάρια

Ονομασία
Μακαρόνια με μανιτάρια
Υλικά
Λάδι, βούτυρο
½ κιλό μανιτάρια διάφορα,
2 κρεμμύδια σε ροδέλες
2 κουταλιές αλεύρι,
αλάτι, πιπέρι,
κρέμα γάλακτος (προαιρετικά)
1 πακέτο ζυμαρικά
Οδηγίες εκτέλεσης
Βάζουμε στην κατσαρόλα λάδι και βούτυρο και προσθέτουμε τα μανιτάρια και το κρεμύδι να τσιγαριστούν. Προσθέτουμε 1-2 κουταλιές αλεύρι και 2 κουταλιές αποξηραμένο μανιτάρι. Προσθέτουμε βραστό νερό και αφήνουμε να βράσουν και να δέσουν μεταξύ τους τα υλικά. Σε μια άλλη κατσαρόλα μισοβράζουμε τα μακαρόνια και μισοβρασμένα τα ρίχνουμε στη σάλτσα των μανιταριών να ολοκληρωθεί εκεί η βράση τους. Προαιρετικά προσθέτουμε τυρί κατά βούληση. *Αν θέλουμε πιο ήπια γεύση μανιταριών στο τελικό αποτέλεσμα, κατά τη διάρκεια παρασκευής της σάλτσας προσθέτουμε και λίγο γάλα για να βράσουν όλα μαζί τα υλικά.
Πληροφορητής
Κατερίνα Νόλα