Σπανακόρυζο φούρνου

Ονομασία
Σπανακόρυζο φούρνου
Υλικά
Σπανάκι, λάπατα, σέσκουλα και άλλα διάφορα λαχανικά, κρεμμυδάκι φρέσκο, πράσσο, άνηθο, μαϊντανό 1 ποτήρι ρύζι, 3 ποτήρια νερό, Λάδι, αλάτι, πιπέρι.
Οδηγίες εκτέλεσης
Χειροτρίβουμε τα χορταρικά και τσιγαρίζουμε ελαφρώς στην κατσαρόλα με το λάδι. Προσθέτουμε το ρύζι και το νερό, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να μισοβράσουν. Ρίχνουμε το φαγητό σε ταψί και τελειώνουμε το μαγείρεμά του στο φούρνο.
Πληροφορητής
Έφη Σακελαρίδη