Μανιτάρια, κολοκυθάκια, μελιτζάνες, «...και άλλα», τηγανιτά με σκορδαλιά.

Ονομασία
Μανιτάρια, κολοκυθάκια, μελιτζάνες, «...και άλλα», τηγανιτά με σκορδαλιά.
Υλικά
Μανιτάρια βασιλομανίταρα, καλογεράκια, καΐτσες (κόκκινα) ή Μελιτζάνες, ή κολοκυθάκια, και άλλα λαχανικά για τηγάνισμα

Για τη σκορδαλιά:
Ψωμί μουσκεμένο,
καρύδι χοντροκομένο,
σκόρδο,
αλάτι, λάδι,
ξύδι και νερό.
Οδηγίες εκτέλεσης
Αλατοπιπερώνουμε τα μανιτάρια ή τα λαχανικά, αλευρώνουμε και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. Ακουμπάμε σε απορροφητικό χαρτί και σερβίρουμε με τη σκορδαλιά.
Πληροφορητής
Έφη Σακελαρίδη