Μακαρόνια βραστά με κρέας

Ονομασία
Μακαρόνια βραστά με κρέας
Υλικά
Κρέας μοσχαρίσιο και πρόβειο, ανάμεικτο, κρεμμύδια, πιπεριά, αλάτι, πιπέρι κόκκινο και μαύρο.
Οδηγίες εκτέλεσης
Τσιγαρίζουμε το κρέας στο λάδι και προσθέτουμε κρεμμύδια, πιπεριά, λίγη ντομάτα. Ρίχνουμε μπόλικο νερό και αφήνουμε να βράσει. Όταν μαλακώσει το κρέας προσθέτουμε το ανάλογο αλάτι. Στο ζουμί του ρίχνουμε τα μακαρόνια και αφήνουμε να βράσουν και να πιουν το ζουμί. Χοντροτρίβουμε τυρί φέτα και προσθέτουμε ζεματιστό βούτυρο. Σερβίρουμε.
Πληροφορητής
Έφη Σακελαρίδη