Κολοκυθολούλουδα γεμιστά

Ονομασία
Κολοκυθολούλουδα γεμιστά
Υλικά
Φρεσκοκομμένα κολοκυθολούλουδα
1 ποτήρι ρύζι,
1 κρεμμύδι ξερό τριμμένο στον τρίφτη,
1 ντομάτα τριμμένη,
μαϊντανός, δυόσμος,
αλάτι, πιπέρι, λάδι
Οδηγίες εκτέλεσης
Σε ένα τηγάνι με λίγο λάδι καβουρντίσουμε ελαφρώς το κρεμμύδι και προσθέτουμε όλα τα υλικά της γέμισης. Κόβουμε από τα φρεσκοκομμένα κολοκυθολούλουδα τους στήμονες και τα γεμίζουμε ένα ένα με 1 κουταλιά γέμιση. Τα κλείνουμε με τα πέταλά τους περίτεχνα ώστε να μην ανοίξουν κατά το ψήσιμο. Τα αραδιάζουμε στο ταψί και όταν το γεμίσουμε ρίχνουμε ζεστό νερό και λάδι και τα ψήνουμε στο φούρνο για λιγότερο από μια ώρα.
Πληροφορητής
Τούλα Ποάλα